Децата ви искат куче? Нека да подпишат договор!

„Мамо, хайде да си вземем куче, моля те!“ – колко пъти сте го чували – пет, десет, повече?

Някои от нас устояват, някои не, а ето какво е направил един баща, който не иска да вземе куче, но ще го направи.
При няколко условия:

Семеен договор за КУЧЕ

Можем да вземем куче, ако всички от семейството се съгласят на следните неща:

 1. Татко никога няма да трябва да чисти кучешко ако. Никога. Кучешкото ако се чисти от децата най-малко 3 пъти седмично, като качеството на чистене се одобрява от татко.
 2. Кучето трябва да е отлично обучено да ака в градинката отстрани. Всички членове от семейството се съгласяват, че не трябва да има/и няма да се толерира никакво кучешко ако на предната или задната част от градината.
 3. Татко не извежда кучето на разходка. Никога!
 4. Кучето трябва да е много малко. Желано тегло 4,5 кг. 7 кг.
 5. Кучето не пуска косми. Изобщо.
 6. Кучето не пуска слюнки и няма течащ нос. Всички страни на договора се съгласяват, че кучетата, които се лигавят и мокрят, са отвратителни.
 7. Кучето не драска пода. Татко не се интересува как това ще се осъществи – дали ще се режат ноктите, ще му се слагат ботуши, ще му се отрежат краката и т.н. варианти. Всички страни се съгласяват, че кучето няма да драска пода.
 8. Татко никога няма да къпе кучето. Също така, ако татко реши, че кучето мирише, детето ще трябва да изкъпе кучето в рамките на 24 часа от уведомлението.
 9. Ако кучето изцапа или причини мръсотия в къщата, която мръсотия не може да бъде отстранена с безвредни препарати, то ще бъдат вкарани в употреба вредни химикали с цел премахването на петна и/или миризми.
 10. Татко има неоспоримо и неограничено право на вето върху името на кучето.
 11. Кучето няма право да получава органик, гурме или каквато и да е специална кучешка храна. Всички страни се съгласяват, че обикновената кучешка храна си е съвсем подходяща.
 12. Никога не се отнасяме към кучето като към дете или брат/сестра. Всички страни се съгласяват, че кучето си е куче.
 13. Кучето не е назовано поименно в семейната коледна картичка. Също така, ако има снимка на кучето на коледната картичка, то това трябва да е по-скоро инцидентно, т.е. кучето да не е основният обект на снимката.
 14. Децата обещават, че никога няма да разлюбват или да се отегчават от кучето. Всички страни се съгласяват, че кучето е основна отговорност на децата, докато е живо.

Credit: reddit.com
Image: tipsinpics.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Facebook
error: Content is protected !!
bg_BG
bg_BG