tipsinpics.com

Ценни идеи, хумор и вдъхновение!

Как да станеш популярно момиче в училище

Не е необходимо да си богата, атлетична и красива, за да бъдеш популярна. Изглежда наистина важно да сме перфектното момиче докато сме млади, но това далеч не е всичко. Можеш да бъдеш популярна поради ред причини като предложените по-долу, например.

ЧАСТ 1 от 3
ИМАЙ ПОЗИТИВНО ОТНОШЕНИЕ

sketch1546695958749

1. Генерирай позитивна енергия. Поздравявай всички с топла усмивка. Нищо не привлича повече хората от оптимизма. Всеки от нас има негативни чувства понякога, но опитай да ги прикриеш, доколкото можеш. И ако някой заподозре, че тайно желаеш Нели да забрави да се подготви за теста, за да получиш ти най-високата оценка поне веднъж, не се опйтвай да пробутваш лъжи. Вместо да кажеш „Нели е любимката на учителите! Нищо чудно, че винаги получава най-високите оценки“, кажи „Разочарована съм от себе си, защото знам, че можех да се справя по-добре.

sketch1546696360385

2. Бъди добър слуштел. Поддържай контакт с очи с човека, с когото говориш и избягвай механичното кимане или „хмм“-кане. Каквото и да правиш, не прекъсвай човека, който говори.

sketch1546697279179

3. Бъди подготвена, че не всеки ще те харесва. Винаги ще има някой, с който не може да си паснете, такъв е животът. Няма нужда, обаче, да правиш проблем от това:  просто не обръщай внимание на такива хора.

sketch1546697776030

4. Бъди забавна, ако можеш. Харесват те, когато си забавна. Опитвай се да разказваш смешки. Но не винаги, останалите може да се отегчат и да те мислят за клоун.  Ако вече имат тези мисли в главата си, опитай се да си сериозна и не разказвай смешки няколко дни.  Това ще ги накара да си мислят, че си била просто щастлива от нещо, което ти се е случило и отново ще си готиното момиче.

ЧАСТ 2 от 3
ВДЪХНОВЯВАЙ ОСТАНАЛИТЕ

sketch1546698316822.png

1. Бъди пример за подражание. Сега, когато имаш повече влияние в училище, окуражавай останалите да правят по-добри и правилни неща.

sketch1546699370607.png

2. Бъди активна. Включи се в спортен отбор или клуб; така ще срещаш повече хора. Не се включвай в активности, които не ти доставят удоволствие. Бъди себе си.

sketch1546699828104

3. Проявявай искрен интерес към останалите. Питай какво ги интересува – хората обикновено придобиват увереност, говорейки за нещата, които обичат. Бъди сигурна, че говориш за неща, които хората искат да чуят, но недей да клюкарстваш, тъй като това ще нарани чувствата им.  Не бързай. Ако си по-срамежлива, говори с кратки изречения.

  • Уважавай личното пространство на останалите; Не задавай непрекъснато въпроси. Популярните хора могат да поддържат приятелски разговор почти непрекъснато. Не ставай отегчителна и не карай останалите да се чувстват неудобно.

sketch1546699875850.png

4. Организирай парти или купон с преспиване. Ако си лидер в нещо, обичаш активностите, организирай събитие за класа. Донеси радио или музика. Популярните момичета обичат музиката и танците. Попитай останалите какво искат на купона. Това ще ги накара да си мислят, че те е грижа за мнението им и ще те смятат за готина.

  • Ако организираш купон вкъщи, направи го да изглежда готин. Видът е от значение. Както и филмът, който искаш да гледате. Избери филм, който се харесва на гостите ти. Нещо хитово, нещо ново.
  • Бъди сигурна, че дрехите са ти супер.  Всички ще говорят за партито или купона с преспиване, което ще увеличи популярнлстта ти.
  • Ако купона не върви добре, кажи „съжалявам“. Ако се преструваш, че нищо не се е случило,  това ще накара останалите да си мислят, че не ти пука. След като се извиниш, направи нещо, което останалите мислят за забавно.

sketch1546700779417.png

5. Поддържай връзка. В случай, че все още нямаш телефон, купи си, за да поддържаш връзка с приятелите си; също така си направи профил във Facebook, Twitter, и/или Instagram, ако имаш тази възможност. Може да пишеш и в блог. Бъди сигурна, че пишеш нещо интересно и креативно.  Не публикувай тайни, които могат да злепоставят някой. Това ще те направи по-малко популярна.

ЧАСТ 3 от 3
ИЗКАРВАЙ НАЙ-ДОБРОТО ОТ СЕБЕ СИ НА ПРЕДЕН ПЛАН

sketch1546702934665

1. Влизането във форма, здравословното хранене и упражненията са наистина важни. Помисли за плуване, йога или танци, важно е да се чувстваш удобно в тялото си. Не се покривай винаги цялата в грим – така не показваш естествената си красота.

sketch1546711211179.png

2. Прегледай гардероба си и прецени кои дрехи искаш да носиш и от кои нямаш нужда. Вземи някой моден съвет от списание, вдъхнови се. Пазарувай от магазини, които харесваш, можеш да намериш също и добри онлайн магазини. Не носи дрехи, в които не се чувстваш удобно.

sketch1546711543790

3. Имай добър стил на обличане. Това може да ти изглежда изкуствено, но популярността ознамава и да налагаш тенденции, правейки нещо различно и превръщайки го веднага в готино. Единият начин това да стане е чрез стила. Ако имаш съмнения дали останалите биха носили подобни неща, не ги носи и ти самата. Рискуваш да развалиш репутацията си. Също така, веднага след като хванеш тенденцията, променяй вида си, така че връстниците ти да не могат да стигнат непрекъснато променящия ти се стил. Няма лошо да се връщаш от време на време към дрехи и стил, които са предизвикали фурор. Такива са правилата на модата.

  • Бъди модно-ориентиран човек. Бъди първата, която ще следва някоя нова мода. Опитвай се да носиш различни дрехи. Останалите ще разберат, че това е модерно и ще носят и те подобни неща. След като станеш популярна, другите ще те следват като лидер. Не е нужно да имаш всички дизайнерски дрехи, съсредоточи се върху тези, които имаш. Опитай се да се откроиш без да отиваш твърде далеч.
  • Споделяй дрехите си. Момичетата обичат да разменят дрехите си, така че размени някои от тях с твоите приятелки. Те смятат, че това е забавно.
  • Да се открояваш винаги е начин да станеш бързо известна. Ако някой забележи начина, по който се обличаш, това ще привлече внимание.

sketch1546711586776

4. Поддържай добра хигиена. Къпи се всеки ден, мий косата си два пъти седмично, мий зъбите и лицето си два пъти дневно. Слагай си и малко парфюм, ако желаеш.

sketch1546711614812

 

5. Отведи косата си на следващото ниво. Използвай боя, подстрижи се или си сложи екстеншъни, за да направиш косата си по-дълга. Боядисай се в дръзки цветове и сменяй вида на косата си често. Мисли позитивно и бъди креативна.

sketch1546711645044.png

6. Носи грим, ако желаеш, започни със свежо и чисто лице преди полагането му. Нанеси първо течна основа с гъбичка, сложи коректор върху недостатъците по лицето си. Извий миглите си и им сложи спирала. Не забравяй долните мигли.  Нанеси руж и подходящо червило.
Сега вече си готова!

Източник: wikihow.com


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Facebook
error: Content is protected !!
bg_BG
bg_BG